Home
Nieuws
Brand diensten
Overige diensten
Ons team
Prijzen/voorwaarden
Kennisbank
Links
Contact

Brandweerkunde TS 

Wie ben ik?

Mijn naam is Thei Speetjens, ik ben eigenaar en oprichter van het bedrijf Brandweerkunde TS. Naast mijn opleiding management, en mijn opleiding tot brandweer officier, heb ik meer dan 16 jaar, praktijkervaring opgedaan bij een groot bedrijfsbrandweer korps. Ook bij een groot gemeentelijke brandweerkorps heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan onder andere als bevelvoerder en instructeur, en instructeur specialist.

Voordat ik mijn werkzaamheden begon bij de brandweer was ik meer dan 10 jaar intensief betrokken bij de geneeskundige rampenbestrijding bij de voorloper van de huidige Ghor, als instructeur en leidinggever.

Wat beweegt mij?

Brand is iets vreselijks, ik vergelijk brand nooit met het mooie van een haardvuur. Brand is iets ongekend smerigs, en gevaarlijk. Er bestaat in mijn ogen geen mooie brand. Brand kost talloze levens en verminkt velen. Brand brengt  vele mensen in gevaar! Vaak ontstaat brand door onwetendheid, onvoorzichtigheid of onachtzaamheid. Ik heb als persoonlijke missie om de onwetendheid te bestrijden, dit is de beste manier om een brand te voorkomen. 

Wie zijn wij?

Om meer klanten te kunnen helpen en om grotere projecten te kunnen uitvoeren maakt Brandweerkunde TS ook gebruik van ervaren freelance deskundigen. Onder andere afkomstig uit de Brandweer, Politie, en Ambulance hulpverlening. Maar ook van uit het bedrijfsleven afkomstige deskundigen. Vaak voormalige collega's of studiegenoten. Natuurlijk primair brandweermensen, maar dan wel zij die multidisciplinair ingesteld zijn. Collegiale discussie en kritiek is het sleutelwoord tot succes.

Waarom Wij?

Voor het verrichten van werkzaamheden voor Brandweerkunde TS komen alleen zij in aanmerking als ze zich op een bijzondere wijze hebben beziggehouden met hun vakgebied. Uitgangspunt hierbij is:

Gewoon je vak uitvoeren is misschien niet goed genoeg! Gedrevenheid om "te leren en te weten" moet voorop staan.

Om een goede bereikbaarheid en een kwalitatief goed secretariaat te garanderen maken wij gebruik van de diensten van Secretary4you.nl deze complete secretariaatsservice levert voor ons een goede bereikbaarheid op maar ook een snelle meertalige, en hoogwaardige bedrijfscorrespondentie.  

Wij zijn gewend om met gevoelige en vertrouwelijke informatie om te gaan, maar vertrouwen blijft het sleutelwoord. Hebt u een klacht, vertel het eerst aan ons, u maakt grote kans dat u klacht hierna niet meer bestaat. Bent u tevreden vertel het niet ons maar laat andere meeprofiteren van Brandweerkunde TS. 

Nadenkertje:

Als je het warm krijgt bij een brand, en het is niet van het vuur,  dan zit je goed fout! Had je je misschien toch eens vooraf in de materie moeten verdiepen. R. Hill

Soms kun je een gebouw redden, soms maak je er een parkeerplaats van, dit zul je moeten accepteren. L. Stampleton

Je weet niet, wat je niet weet! K. Cole

Iedereen kan zeilen in kalm water, je bent pas kapitein als je het ook bij orkaankracht kunt. C. Martini.

Een goed officier leert van zijn fouten, je bent pas echt een goed officier als je leert van andermans fouten. M. Brickman

Omdat je iets gedaan hebt, betekent dit nog niet dat je het ook kunt. M. Oei

Denk eraan, voordat je een gebouw binnengaat dat het niet de kwaliteit van de aannemer was die de doorslag gaf, maar waarschijnlijk zijn uitgebrachte prijs. H. van Dooren

Ervaring krijgt u vaak net nadat, u het nodig had. M Jacobs

Weet u het verschil tussen geniaal en stommiteit? Genialiteit heeft grenzen! P. Hermans

Vindt u brandpreventie duur? Probeer dan eens brand! J. Hover


KvK Zuid Limburg nr.14091546 Rabobank : 1283.23.205 | © EMS Born Mail: info@emsborn.nl

to Top of Page